قیمت روز انواع شاه میگو پاک و سوخاری شده که آماده طبخ باشد طبیعتا قدری بالاتر از نمونه های دیگر است.
وقتی که گوشت قرمز خریداری می شود تنها کاری که باید در منزل کرد قطعه قطعه نمودن و بسته بندی آن می باشد اما در اکثر گوشت های سفید که از بازار تهیه می شود مثل ماهی باید آن را پاک کرد، طعم دار نمود تا به صورت نیمه آماده درآید و سپس هر زمان که لازم شد به صورت سوخاری یا کبابی درمی آوریم و میل می نماییم.
درمیان انواع ماهی و موجودات آبزی پاک کردن میگو سخت تر است به همین علت قیمتی که به عنوان نرخ روز میگو و شاه میگو پاک شده و سوخاری آماده طبخ اعلام می کنند تا اندازه ای بالاتر از اقلام پاک نشده است اما جالب است که باز هم این میگو طرفداران بیشتری نسبت به گونه ی خام و تازه صید شده دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.