شاه میگو پرورشی را به صورت شمش به کشورهای دیگر صادرات می کنند که سوخاری شده و آماده طبخ غذا می باشد.
شاه میگو پرورشی را قبل از صادر کردن به صورت سوخاری آماده می کنند تا مصرف کننده ها در تهیه این شاه میگو دچار سختی نشوند. این شاه میگو را در استخرهای پرورش آبزیان تولید و نگهداری می کنند که گوشت آنها بسیار لذیذ و خوشمزه بوده این شرکت تولید کننده برای صادرات آنها را در انواع لفافه ها، بسته بندی می کند.
شاه میگو با اینکه در ایران طرفداران زیادی دارد اما مصرف سرانه پایینی را با توجه به تولید داراست، لذا بیشتر آن را به کشورهای خارجی صادر می کنند. شاه میگو گوشت حلالی دارد و بسیار لذیذ و خوشمزه بوده که نظر هرکسی که این میگو را نخورده و یا به غذاهای دریایی کمی توجه دارد را به خود جلب می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.