صادرات شاه میگو پرورشی در ایران رونق گرفته است و آن را می توان به صورت سوخاری یا پفکی تهیه نمود.
شاه میگو کاربردهای زیادی در تهیه غذاهای دریایی دارد یکی از این غذاها، میگو سوخاری است که می تواند به شکل پفکی در آید و بسیار لذیذ بوده و طعم عالی به خود می گیرد.
تولیدکنندگان، اغلب شاه میگو را به صورت صادرات به کشور های دیگر می فرستند تا سهی از تامین این میگو در جهان داشته باشند.
طرز تهیه این میگو به صورت سوخاری پفکی را اغلب بومی های جنوب کشور می دانند و در رستوران های معتبر داخلی و خارجی نیز با آن آشنا هستند و طرفداران زیادی این نوع طبخ میگو دارد. شاه میگو بهترین مواد و ویتامین ها را در خود جای داده و برای سلامتی شما بسیار مفید است و می تواند جایگزین بسیار ایده آلی به جای مصرف انواع فست فودهای کم ارزش از نظر تغذیه ای باشد
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.