میگو از خوش طعم ترین و صد البته پرخاصیت ترین غذاهای دریایی است که طرفداران خاص خود را دارد.
به همین علت صیادان میگو و عرضه کنندگان غذا ماهی گوپی سعی بر ارائه آن به شکل ها و در طعم های مختلف هستند و همین موضوع موجب افزایش تنوع میگوها گردیده است؛ میگو خشک شور یکی از نمونه های محبوب میگوهای خوراکی است که طرفداران بسیاری را به دست آورده است، به همین علت است که این مرجع خرید امکانات و خدماتی را برای تمام مشتریان در نظر گرفته است که در ادامه مورد بررسی قرار گرفته اند.
راهنمای انتخاب میگو خشک شور
میگو شور طعم بسیار بهتری نسبت به دیگر انواع میگوها دارد؛ شور بودن و نمک سود کردن آن ویژگی های مطلوب دیگری نیز به آن می بخشد که از اصلی ترین و مهمترین آنها می توان به افزایش مدت زمان ماندگاری و پس از آن طبخ ساده تر و کاملتر اشاره داشت. در صورت تمایل به خرید این نوع میگو باید اطلاعات درست و کافی نیز در رابطه با آن داشته باشید تا بتوانید نمونه های مرغوب و درجه یک را از نمونه های نامناسب تشخیص دهید.
در انتخاب میگو خشک شور به بسته بندی آن دقت داشته باشید، زیرا که این عامل نقش بسیار پررنگی در حفظ سلامتی و تازگی میگو دارد و می تواند از آن در برابر گردوغبار و آلودگی های محیط محافظت نماید؛ دیگر مسئله حائز اهمیت در انتخاب میگو شور توجه به رنگ آن است که می بایست به شکل نارنجی و مایل به قرمز باشد، میگوهای تیره و سیاه شده از کیفیت مطلوبی برخوردار نمی باشند.
مرکز پخش میگو خشک شور
بسیاری بر این باورند که برای تهیه میگوی تازه و باکیفیت می بایست به مناطق شمالی و یا جنوبی کشور بروند و آن را از صیادان خریداری کنند، در حالی که اصلا این چنین نیست و این محصولات در جای جای ایران در اختیار مشتریان قرار دارند و بسیار نیز تازه و باکیفیت هستند؛ تنها مشکل موجود بحث قیمتی آن ها است که مشکلاتی را به وجود می آورد و توان خرید مصرف کنندگان را کاهش می دهد، اما برای این مسئله نیز چاره ای وجود دارد.
پخش تن ماهي فاميلا در انواع طعم ها و نمونه های گوناگون در این مرکر عرضه به شکل عمده و مستقیم صورت می پذیرد، به همین خاطر مشتری قادر می شود هزینه های کمتری را بپردازد و در عوض مقدار بیشتری میگوی بسته بندی شده تازه را در اختیار گیرد؛ محصولات دارای ضمانت کیفیت و سلامت هستند و به شکل غیرحضوری به فروش می رسند و پس از سفارش برای مشتری ارسال می گردند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.